dimecres, 20 d’octubre del 2010

Resum de l'especial Sitges 2010

Amb aquest article resum dono per finalitzat l'intens especial Festival de Cinema Fantàstic de Sitges 2010.

Sent sincers, tampoc ha sigut el millor any del Festival. No sé si per la falta de pressupost o perquè aquest any no s'han fet tampoc masses pel·lícules, però el cas és que el nivell general ha sigut un pèl fluix. També és veritat que l'any passar va ser molt bo i va tenir moltes sorpreses (Summer Wars, Pontypool, Goemon, The Revenant, Wasting Away, Doghouse, Lesbian Vampire Killers, Zombieland, Mr. Nobody...). Les comparacions són odioses, però és que aquest any ni el palmarès ha sigut per tirar coets.

Tot i això sí que és veritat que ens ha deixat algunes bones pel·lícules. Jo destacaria: Rare Exports, The perfect host, Detective Dee and the mistery of phantom flame, I saw the devil, A woman, a gun and a noodle shop i alguna més, en un altre ordre de magnitud també la marató Japan Madness i Evil in the time of heroes que em van sorprendre molt gratament i potser Black death, Chatroom i Rubber com a mencions especials.

A continuació llisto els articles de l'especial:


En total 24 pel·lícules i 12 curts. Res més, com sempre deixo el tema especial al museu de La Veu de T per tal que sigui recordat i fins l'any que ve.

De La Veu de T, logos