dimarts, 30 de juny del 2009

2 anys d'articles: els més llegits

Així com fa un parell d'articles vaig repassar alguns números sobre el bloc, ara toca fer com l'any passat i repassar els articles més llegits durant aquest segon any. La veritat és que hi ha algunes sorpreses que no m'esperava:

  1. Què és un tros de quòniam? aquest petit article ni tant sol va aparèixer al rànquing de l'any passat malgrat ser un dels primer del bloc. És curiós com, a poc a poc, s'ha posat en el número 1.
  2. Motius per odiar l'iPhone: com som els humans, Per bé que aquest article era el complementari de motius per tenir un iPhone, el primer ni tant sols apareix al llistat mentre que aquest continua en segona posició. En defensa de l'andròmina en qüestió, diré que les noves versions han millorat molt.
  3. Hàmster, hàmsters, hàmsters: escalant sis posicions en un any, aquesta recull de vídeos sembla que encarar hipnotitza per la seva simplicitat. Encara que personalment continuo preferint els slowloris.
  4. Primer concurs de microrelats: i únic, afegiria jo. Em sembla estrany com continua sent un dels articles més llegit malgrat que va acabar fa temps.
  5. Per què les càmeres compactes són un festivla d'ulls vermells? l'anterior líder indiscutible de l'any passat ha baixat unes quantes posicions però segueix al peu del canó.
  6. Games Day 2008 Barcelona (Fotos extres): com tira la carn. Malgrat que aquest article és simplement un apèndix dels quatre anteriors, poc text i fotos de noies amb poca roba tiren molt.
  7. La llar d'infant lliure: no tinc molt clar si aquest és l'article que més confusió provoca a google o bé és que els lectors el troben divertit, però el cas és que segueix al rànquing exactament a la mateixa posició.
  8. L'escriptori en un futur breu (part 2): sense cap mena de dubte, l'article més nou del llistat (encara no fa un mes), i tot gràcies a un anònim tafaneig oportú.
  9. Games Day 2008 Barcelona (Part 2): ho reconec, no sé perquè la part 2 sí i la resta no.
  10. Benvinguda: baixant una mica però igualment al llistat, el primer article de tots.
  11. Eurodisney 15 anys després (Part 1): se'm fa estrany que un dels pocs articles personals que hi ha al bloc sigui dels més vistos. Això si, ara que torno a llegir-me'l (i la segona part també) no m'estranya tant.
  12. Mateix arxiu, diferent mida: aquest petit experiment amb les mides dels formats d'arxius sembla que va cridar prou l'atenció com per aparèixer al rànquing.
  13. La Trinca: massacre i aniquilació: hi ha algun motiu, però el desconec.
  14. Exposició de Cine NIC a Girona: l'exposició era molt interessant i es mereix ser recordada.
  15. Exemples de microrelats: m'encanta que aquest article estigui dins dels més llegits. Si ho de confessar, em van agradar tant l'article que encara ara penso en fer una secció sobre microrelats (però només si la gent participa).
Podria posar-ne més, però crec que amb els quinze primers ja n'hi prou.

2 comentaris:

Joan ha dit...

Ep! Que no és"troç" sinó "tros"

Unknown ha dit...

Gràcies Joan, a vegades se me'n passa alguna.