divendres, 1 de juliol de 2011

4 anys d'articles: els més llegits

Per continuar amb la tradició dels aniversaris, llisto els articles que s'han vist més durant aquest any. La veritat és que tampoc és un mètrica molt fiable perquè només inclou lectures directes des de la web i omet tant els agregadors d'RSS com les visites a la pàgina principals, però de moment és l'única manera que tinc de veure-ho:
 1. Què és un troç de quòniam? sembla que aquest és el gran article del blog i cada any hi ha algú que el recupera en alguna xarxa social.
 2. Perquè les càmeres compactes són un festivla d'ulls vermells? un altre clàssic. En el fons me n'alegro perquè això vol dir que la gent encara fa servir Internet per aprendre (encara que sigui procrastinant), i no només per perdre el temps.
 3. Com funciona un projector digital DLP: aquest ha pujat molt. Curiosament sembla que interessen més que els projectors LCD, unes quantes posicions per sota.
 4. Revisionat de Despertaferro (El grito en el fuego): per mi va ser tot un atac de nostàlgia i veig que no sóc l'únic que recorda aquesta pel·lícula.
 5. Exposició de cine NIC a Girona: va ser una gran exposició i que deixessin fer fotografies em va permetre fer un gran article. A veure si n'aprenen la resta de museus.
 6. Primer concurs de microrealts: realment és una gran idea, llàstima que no sortís del tot bé.
 7. Zombie Walk Sitges 2008: molta foto i poc text. Pot ser que siguin una bona recepte actualment perquè un article sigui vist.
 8. Parentiu en català i castellà: tinc la sospita que pujarà moltes posicions l'any que ve.
 9. Arcaron el secreto de Shier'pe (Part 1): va ser una gran partida i es mereix estar al rànquing.
 10. Hora.cat: aprendre a dir l'hora en català: suposo que el títol es lleugerament enganyós i per això està en aquesta posició.
 11. Exemples de microrelats: quan em miro aquest article em donen ganes d'organitzar-ne un altre concurs. Algú s'anima a buscar patrocinadors?
 12. Arcaron el secreto de Shier'pe (Part 2): amb dos terços de les visites de la part 1.
 13. Com funciona un projector LCD: només té un terç de les visites que ha generat el DLP.
 14. La llar d'infants lliure: un article que es resisteix a marxar del rànquing tot i que la majoria de la gent que hi va em temo que no troba el que busca.
 15. Recàrrega de cotxes elèctric a Andorra: pel que he sabut avui, es veu que comencen a haver-n'hi a Barcelona.
Fins aquí els 15 articles amb més visites. M'estic pensant si posar els menys vistos perquè considero que la mètrica és massa poc exacte, el que sí que segur faré és el dels incompresos.