dimarts, 22 de juny del 2010

3 anys d'articles: el més llegits

Continuo amb la celebració del 3r aniversari de La Veu de T tot repassant els articles més vistos del bloc durant aquest any (m'espero als cinc per fer el mateix rànquing però global :-P). Veurem si canvia gaire respecte l'any anterior.

  1. Quès és un tros de quòniam? Aquest podria ser considerar l'article immortal i segueix sent l'article més llegit.
  2. Perquè les càmeres compactes són un festivla d'ulls vermells? Un altre dubte que sembla que interessa prou com per pujar de la posició 5 a la 2.
  3. El head tracking definitiu al mod City 17: vist que és un dels article més vistos, potser ja seria hora d'aconseguir-me una webcam hi provar-ho.
  4. Possible Barbie enginyera informàtica: em sembla curiós que aquest article estigui per sobre del seu complementari on es va confirmar la nina.
  5. La Trinca massacre i aniquilació: ni idea. No sé si és per la cançó, pel gràfic del final o per banner gamberro però el cas és que puja de la posició 13 a la 5.
  6. Primer concurs de microrealts: malgrat que el concurs va acabar amb un èxit relatiu ja fa temps, la gent sembla encaparrada en llegir l'article, que baixa dues posicions.
  7. L'escriptori en un futur breu (part 2): em semblaria curiós que un article de fa un any sobre tecnologia sigui dels més llegits, però és que per molt eBook, iPad, Andriod que hagi aparegut, la veritat és que la majoria de les millores que es presenten als vídeos encara estan per arribar al gran públic.
  8. Exposició de cine NIC a Girona: aquest és d'aquells articles que m'agrada, perquè si ja és prou difícil trobar informació sobre Cine NIC, tenir-ne tantes fotografies és una joia.
  9. Hàmsters, hàmsters, hàmsters:  un altre immortal article que es resisteix a sortir del llistat, i no m'estranya perquè és difícil resistir-se a mirar-los
  10. Provant el nou Google Chrome OS: cada cop queda menys temps per començar a veure dispositius amb el sistema operatiu de la Gran G.
  11. Amb tots vostès, la Barbie enginyera informàtica: com ja he dit a la posició 4, em sembla estrany que el resultat de la votació estigui per sota de l'anunci de la pròpia votació.
  12. La llar d'infants lliure: baixant per primer cop en el rànquing, aquest article segueix portant gent al bloc.
  13. Com funciona un projector DLP: com ha de ser. N'estic força orgullós de l'especial sobre projectors de fa dos anys i sembla que a la gent també li va agradar.
  14. Com funciona un projector digital (previs 1): el primer article de l'especial sobre projector.
  15. Banquete de espadas (part 1): i el toc friqui que faltava al rànquing. Fins i tot se'm fa estrany no veure a la dimonietes per aquí.
Com sol ser habitual (després de 3 cops ja ho puc dir així) el pròxim llistat serà el dels menys vistos.