dimarts, 29 de juny del 2010

3 anys d'articles: els menys llegits

Tres anys donen per molt, però no tots els articles acaben aconseguint el ressò que es mereixen. A continuació, el llistat amb els articles menys llegits del bloc (segons un criteri estrany que crec que no és del tot correcte).

  1. Recuperant-me de la tocada de discs: en part és normal perquè només comentava una situació que em va passar i que, per desgràcia, és massa freqüent.
  2. Torno el 12 de gener: comprensible, cal tenir en compte que comptabilitzo les vegades que algú ha accedit concretament a la url de l'article. Es de suposar que força gent va entrar al bloc durant el període de vacances però no va accedir directament a l'article en qüestió.
  3. L'Alícia de 1903: que voleu que us digui, a mi em va sembla curiós però suposo que ja s'havia publicat a masses blocs coneguts.
  4. Comunicat de la CODDI: estem parlant d'un article d'actualitat de 2008 que ja tothom ha oblidat.
  5. Durant el 2009: la veritat és que publicar el resum anual el dia 12 de gener treu molta força a l'article però que voleu fer-hi, estava de vacances fins aquell dia.
  6. Personas, skins fàcils a Firefox: si, l'article no ha sigut gaire llegit, però ja hi ha una cinquantena d'usuari que vesteixen l'skin.
  7. Star Wars Exhibition Madrid (part 2): una exposició genial que tornaria a veure si la fan a Catalunya algun dia d'aquests.
  8. Pel·lícules del diumenge 4: d'acord, Orphan (2009) tampoc és una gran peli.
  9. Dibuixos animats sobre els mormons: el vídeo és molt gran i crec que hauria d'haver tingut una mica més d'impacte.
  10. Provant le nou sistema operatiu Meego: normalment les proves de sistemes operatius solen tenir força repercussió i m'estranya que Meego no el tingués perquè s'acaba de presentar i és força espectacular. Potser és que encara és massa nou l'article.
  11. Durant el 2008: resum dels successos de fa dos anys. Tempus fugit.
  12. Despertar al hostel: mai havia fet un seguiment així d'un viatge i la veritat és que va ser molt divertit.
  13. Provant el nou Google Building Maker: una altre de les aplicacions de Google que no sembla tenir l'èxit que s'esperaven. Això si, tècnicament és impressionant.
  14. Taula rodona sobre CC al BccN (part 1): potser és que és massa nou, el que sí que és cert és que la mostra va tenir molt poca repercussió mediàtica.
  15. Els blocs durant l'estiu: malgrat que tinc forces dubtes sobre la fiabilitat de la mètrica que faig servir, que l'últim article a comentar sigui aquest és senzillament meravellós. Aquest és l'article 100 del bloc i parla de la dificultat que suposa trobar una motivació per escriure en una blocosfera cada cop més desèrtica. Ara ja li puc dir al meu jo del passat que, 123 articles més tard, a La Veu de T encara li queda corda per estona.