dimarts, 20 d’octubre del 2009

Resum de l'especial Sitges 2009

Després de la ressaca del Festival de Cinema Fantàstic de Sitges 2009. Crec que ja toca tornar a la normalitat, però abans publico el tradicional resum d'articles.

Sense cap mena de dubte aquest ha sigut l'especial Sitges més intens del bloc, i del certamen. Encara que aquesta edició ha sigut una de les més mal organitzades dels últims anys (publicació dels horaris només una setmana abans, canvis d'última hora, voluntaris que no sabien que fer, una zombie walk que no es va anunciar fins al primers dies del festival, falta d'exposicions i actes especials, una sala menys...) serà recordada pel rècord d'afluència de gent. Possiblement per la tornada del Fantàstic al nom.

Amb un total de 22 pel·lícules i 12 curtmetratges, tanco l'especial Sitges 2009 pujant la capçalera al museu de La Veu de T.

1 comentari:

Aka ha dit...

Bé, bé... un altre Festival, i a esperar pel de l'any vinent. Realment, com cada any, ens feia falta, i haurem de sobreviure com puguem fins el següent... amb algun passi amb amics a casa, alguna visita al cine... reprimint comentaris frikis en veu alta al mig de la sala.

Aix, Sitges....