dimecres, 2 de juliol del 2008

1 any d'articles: els més vistos

Aquest és el primer article que escric com a enginyer informàtic. Com haureu notat, no he tingut gaire temps per dedicar al bloc durant el mes passat, espero que ara que ja he presentat el projecte final pugui tornar a la rutina habitual.

Amb una mica de retard (dues setmanes), començo la celebració del primer aniversari de La Veu de T. Encara que els preparatius van començar molt abans, el dia 14 de juny del 2007 vaig publicar la benvinguda, des de llavor ja n'hi ha un total de 97 i crec que no ha anat malament.

Des del dia 4 de juliol del 2007 vaig activar el Google Analytics i vaig poder començar a fer un seguiment del nombre de visites. Un any després he generat un llistat dels articles més llegits. Aquest a sigut el resultat.

Els 15 articles més llegits

  1. Perquè les càmeres compactes són un festival d'ulls vermells: aquest article va ser el primer que va arribar a portada de la tafanera i que va ser referenciat a d'altres blocs.
  2. Motius per odiar l'iPhone: aquest article és molt més recent, però també va ser portada de la tafanera.
  3. Primer concurs de microrelats: és tot curiós que aquest post estigui al tercer lloc i que tants pocs lectors hagin participat. Suposo que té alguna cosa a veure amb el fet que es va comentar a mossega la poma.
  4. Motius per tenir un iPhone: aquest article va rebre la meitat de visites que el seu complementari, que està al número dos. Serà que ens agrada més criticar que elogiar?
  5. Eurodisney 15 anys després (part 1): he detectat que, quan publico un article amb més d'una part, la primera rep moltíssimes més visites que les altres. Fins al punt que només apareix una segona part en aquest rànquing.
  6. Nova votació per incloure la DFwiki a Moodle: els amics són els amics i, si a més, l'article agafa un to agressiu com aquest, l'èxit està assegurat.
  7. La llar d'infant lliure: reconec que tinc una certa debilitat per aquest article, sobretot perquè els del centre em van enviar un mail i tot.
  8. Benvinguda: el primer article del bloc i a més amb enllaç permanent a la portada, suposo que no és una sorpresa que surti a la llista.
  9. Hàmster, hàmsters, hàmsters: sense cap mena de dubte, un dels articles més acaramel·lats del bloc i un dels que porta més visites per error a les cerques de Google.
  10. Primer premi del concurs de carrers de Sants 2007: la veritat és que estic content d'aquest article i, a més, la decoració del carrer era una passada.
  11. La casa d'en Mickey no la cremaran els bombers: un altre article que confon les aranyes de Google i porta a gent que buscava altres coses.
  12. Games Day Barcelona 2008 (Part 1): una altra primera part que apareix al rànquing, curiosament és la part més fluixa d'aquest llarg article.
  13. Festa de l'Aquellarre 2007 a Cervera (Part 1): va ser un xic controvertit aquest article, sobretot pels comentaris.
  14. Un Vin Diesel virtual en una Barcelona virtual: aquest és una de les últimes portades de la tafanera però la primícia va fer que fins hi tot es referenciés a Vilaweb.
  15. Games Day Barcelona 2008 (Part 2): la única segona part que apareix al rànquing.
Durant els pròxims articles publicaré algunes llistes més d'articles i d'altres fets que has succeït durant aquest primer any.