dijous, 19 d’octubre del 2017

Dead Shack

Dead Shack (2017)

Sinopsi

El cap de setmana pintava bé per a Jason: uns dies en una cabana amb el seu millor amic Colin i la guapíssima germana gran d'aquest, Summer. Però les coses es torcen en el moment que descobreixen la peculiar rutina de la seva veïna.

Crítica

La primera pel·lícula en solitari de Peter Ricq porta a la pantalla una història plena d'enginyosos diàlegs entre personatges desvergonyits i poca-soltes. Encara que la trama general sigui poc original, la veritat és que un no pot sinó sentir-se atret pel magnetisme que transmeten tots els protagonistes. Especialment el pare de família, interpretat a la perfecció per en Donavon Stinson.

Sense cap mena de pretensió, el guió d'en Phil Ivanusic i en Davila LeBlanc ens explica una aventureta ja vista mil cops en el gènere Z, però no per això deixa de ser una proposta interessant. Els personatges són divertits i estan ben dibuixats durant tota la part familiar, i la dolenta de torn és un bon complement per al plat combinat que és Dead Shack.

El problema principal de Dead Shack és que es nota que el guió està pensat per una direcció molt més enèrgica que la que acaba fent Ricq i el resultat final acaba per ser massa lent i pesat. Aquesta pel·lícula demanava molt més humor visual i un montatge molt més frenètic que, en no trobar-se per enlloc, acaba per fer-se frustrant. Una llàstima.

El millor: el diàlegs estan molt treballats i els personatges molt ben construïts

El pitjor: és massa lenta pel que explica, fent que el conjunt desllueixi