divendres, 8 d’agost del 2008

Guanyadors del concurs de microrelats

Després de perseguir uns dies a l'últim membre del jurat, s'ha arribat a un veredicte sobre els guanyadors. Abans de publicar-los, però, voldria presentar als membres que han format part del jurat:

  • Ferran Porta: periodista, blocaire i resident a Berlín
  • Marc Recio: arquitecte, el meu germà i col·laborador esporàdic d'aquest bloc
  • Alba Jené: bioinformàtica, estudiant de doctorat i, inexplicablement, la meva parella des de fa anys
Encara que els hi agraeixo als tres la col·laboració, voldria donar les gràcies especialment a en Ferran, per acceptar fer de jurat sense ni tant sols conèixer el bloc. A més, també vull donar les gràcies a la Keromi per fer de mà innocent del segon premi sense saber-ho.

I ara si, a continuació enganxo el microrelat que ha rebut millor puntuació per part del jurat i que, per tant, rebrà el primer premi (pack de col·leccionista de Blade Runner) el microrelat de l'Al G:

Armaggedon

<<<<--- Relat eliminat per petició de l'autor degut a interessos editorials --->>>>>
Al G
I el destí ha elegit que el guanyador del segon premi (un pendrive de 4 GB) sigui l'Enric Clavé, a continuació publico el relat que ha presentat:

Autoreparació

Sóc un llac en calma, sóc un llac en calma, sóc un llac en calma......

El monjo va repetir el mantra fins que la pau va retornar al seu ésser. Poc a poc la tranquil·litat va arribar al seu interior envoltant-lo d´una plaent llum blanca. Va obrir els ulls i l´ultim que va veure va ser una perfecte morera al costat d´un sinuós llac envoltat de muntanyes nevades.....

Perfecte. Exclamà el mecànic arreplegant el xip i llençant-lo a l´interior d´una capsa plena d'estranys enginys mecànics.

Increïble. Mormolà l'aprenent
Qui ho diria que aquest vell xip d´Intel·ligència Artificial d´un vell monjo japonès, enganyaria l'ordinador de la nau perquè s'autoreparés.

Bé, si.... però em pregunto?. Respongué el mecànic amb un somriure pervers als llavis. Que passaria si haguéssim utilitzat aquell. Tot assenyalant amb els ulls un vell xip amb el logotip XXX.
Enric Clavé
Ara em posaré amb contacte amb els afortunats i ja quedarem. Tot i que la participació no ha estat massa alta, s'ha de reconèixer que els participants hi han posat ganes, sobretots els que han enviat més d'un relat. Gràcies a tots.

2 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Hola Ferran (R.),
Encantat d'haver format part del jurat. Certament no coneixia el teu blog, però això ja ha canviat :-)
Una abraçada des de Berlin,
Ferran (P.)

Sybaria ha dit...

M'han encisat aquests dos microrelats.
Són realment bons.
¡¡Felicitats per els guanyadors!!

Espero que hi hagi més concursos com aquest.
Petonets =^_^=