divendres, 1 d’agost del 2008

Acaba el plaç del concurs de microrelats

Ahir va ser l'últim dia per participar al concurs de microrelats de ciència-ficció. Els que llegiu el bloc via web potser us n'haureu adonat que han desaparegut els gràfics promocionals, i els que ho llegiu pel lector de feeds ja no veureu el peu que ha acompanyat els articles durant els últims mesos.

Concurs de Microrelats
Un dels banners promocionals del concurs

D'aquí unes hores, ells membres del jurat (recordo que jo no en formo part) rebran un arxiu pdf amb tots els relats junts i sense autor, i els hi demanaré que puntuïn els contes i em passin els resultats. D'aquí sortirà el guanyador del primer premi: el pack Blade Runner, edició del col·leccionista.

1r Premi: Blade Runner (Edició del col·leccionista)

Per al premi extra, un pendrive de 4 GB, ho faré al mètode tradicional; numeraré els relats, en faré paperets i demanaré a una mà innocent que en seleccioni un. Així de fàcil.

Premi Extra: Memòria de 4GB

Quan tingui els dos guanyadors, els hi enviaré un mail i ho publicaré al bloc, així com els seus relats (i els que m'hagin fet gràcia). Després ja quedaré amb ells per veure com els hi dono els premis.

No vull acabar sense donar les gràcies a tots els participants i desitjar-los sort. No sé si podré organitzar cap altre concurs però faré el possible perquè així sigui.

1 comentari:

Sybaria ha dit...

Estic impacient per veure els resultats!!