diumenge, 23 d’octubre del 2016

Sitges 2016: Bad Blood: The Movie

Bad Blood: The Movie (2016)

Sinopsi

Una jove troba un científic convertit en homicida en una benzinera. La noia desapareix i la seva família contracta un detectiu de mètodes poc ortodoxos per tal que la localitzi.

Crítica

Aquesta pel·lícula té el mateix problema de creure's graciosa que Attack of the Lederhosenzombies (2016) (estrenada aquest mateix Festival). Un intent de fer un home llop amb un gir que no arriba a enganxar és el fil conductor d'aquest cinta que sembla sortida directament dels anys noranta. M'agradria pensar que pretenien fer un homenatge, però la realitat és que acaba per tenir poca personalitat i és força avorrida.

El punt més positiu és la il·luminació que ens transporta a la serie B norantera plena de llums de colors verds i grocs sense lògica que apareixen només per exigències estètiques. És nota especialment a les primeres aparicions del monstre, on sembla que tingui un focus verd enganxat a la punta de la cua en tot moment. Per la resta, un subproducte d'enderroc que aspira només a ser recuperada esporàdicament en sales petites de festivals de subcultura, i això suposant que no s'oblidi per sempre (que és el més probable).

El millor: en alguns moment aconsegueix una mica d'humor involuntari

El pitjor: en general no val la pena