divendres, 22 de gener del 2010

Denuncia a l'Estat español pel monopoli de les entitats de gestió

Abans d'ahir en David Bravo va publicar un article on instava a tothom a sumar-se a l'acció legal contra el monopoli abusiu que representen les entitats de gestió dels drets d'autor a España (SGAE i similars, perquè ens entenguem). I és que la resposta massiva a favor del manifest dels drets fonamentals d'Internet sembla que no va arribar a les orelles dels responsables que segueixen encaparrats en tractar de terroristes a tots els internautes (que en el fons ja som la majoria de la població).

No sé vosaltres, però començo a estar-ne una mica tip de que em prenguin el pèl. Per aquest motiu, des de la pròpia web de l'advocat se'ns proporciona un petit document de dues pàgines on podem introduir les nostres dades en certs punts per tal de sumar-nos a la denúncia. Només cal seguir les instruccions que hi ha al segon full i anar un moment a correus per enviar la carta certificada.

A més, el document inclou l'opció de fer la denúncia sense que el denunciat (en aquest cas l'Estat) pugui conèixer la identitat del denunciant (o sigui la teva). Us recomano anar al bloc d'en David Bravo i llegir-vos el seu article, està molt ben explicat.

NOTA: no he posat l'enllaç al document perquè crec que val la pena llegir-se abans l'article d'en David Bravo.

NOTA: també es recomanable aquest article de entre machacas y becarios.