dissabte, 20 de desembre del 2008

Phase Zero: el dia del judici (part 2)

M'hagués agradat fer una anàlisi exhaustiu sobre tot el que va passar durant la partida, però no he tingut ni un moment per escriure-ho, així que acabaré convertint l'article en un recull de fotografies.

Personal del jutjat abans del judici

Aquest cop la partida ens transportava al judici contra l'empresa Progenix Corp, acusada de crims contra la humanitat.

El jutge

La acusació prové del grup Ancient Blood, una misteriosa organització amb interessos molt obscurs i de gran influència, arribant fins i tot a la pròpia Seu Vaticana.

Testimonis de la fiscalia

El judici, batejar com "el judici del segle", esta envoltat de fortes polèmiques i d'amenaces per part d'organitzacions terroristes. L'acte es celebra en un recinte d'alta seguretat i és retransmès a nivell internacional.

Membres del jurat durant una pausa

Durant tot el judici, tant la defensa com la fiscalia presenten els seus testimonis i proves (ambdues parts s'havien estat preparant setmanes abans a través del fòrum oficial de Phase Zero).

Membre del CSI avaluant les proves

En un moment donat, un del testimonis decisius de la defensa els treeix i confessa que Progenix és culpable de tot el que se'ls acusa (en aquells moments, l'ambient a la sala va ser impagable).

Testimoni de la defensa

Amb tot, el judici acaba després d'unes quatre hores i el jurat emet el veredicte: es considera a l'empresa Progenix Corp culpable de crims contra la humanitat (aquí començava l'escena que es va assajar durant la prepartida i que anava sincronitzada amb la música).

El directiu de Progenix parlant amb la defensa

Abans de dictar sentència, el jutge permet a una dels representants de Progenix llegir unes declaracions. En fer-ho, però, el representant treu un arma i dispara al jutge i a tots els membres del jurat (PNJs) amb munició infectada amb el virus zombie (diguem T-virus).

La reportera

Amb els jutjats completament dominats pel caos, les portes de seguretat són clausurades per la policia i tots els jugadors han d'unir esforços per sortir vius d'allà.

Defensa després de la traïció del testimoni

El que no sabien és que entre ells hi havia un dels directius de Progenix que sabia què estava passant (i que oportunament s'havia inoculat una substància que feia que els zombies no el detectessin) i intentaria posar-los les coses molt difícils.

Representant de Progenix disparant al jurat

Un helicòpter de rescat s'acosta al recinte quan, sota la mirada atònita d'un dels jugadors, un segon aparell l'abat i deixa caure un caixa sobre el sostre de l'edifici. Dins la caixa, un ésser temible i gairebé indestructible reviu amb la missió d'eliminar-los a tots un a un.

Caos després del tiroteig

Poc a poc, els zombies van infestar tot el recinte mentre cada cop quedaven menys PJs vius. Alguns caiguts a mans dels morts vivents i d'altres a mans del directiu de Progenix.

El monstre de la caixa i els màsters

Finalment, i amb només 5 jugadors en joc (o com a mínim això creiem), aconsegueixen obrir les portes exteriors. Al intentar sortir, es troben amb la porta bloquejada pel monstre de la caixa i tots els zombies. Durant la lluita cauen tots menys el directiu, que no es atacat pels zombies.

Alguns dels zombies

Tot i això, mentre es disposa a abandonar tranquil·lament el lloc del sinistre, un PJ que s'havia amagat fins llavors, aconsegueix degollar-lo per darrera just abans que els zombies acabin amb també amb ell.

El jutge zombificat

Així, amb la mort de tots els jugadors a l'últim minut de partida finalitza la saga 1.0 de Phase Zero, que posa punt i final a la carrera de Progenix... o com a mínim això sembla.

Escena a les golfes

NOTA: deixo l'enllaç a la galeria on hi ha totes les fotos seleccionades.

Lògicament, després de la partida