dimecres, 3 d’octubre del 2007

Promocionals del Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges

Enguany es celebra els 40é Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges (aka. Sitges 2007). Amb el temps, el festival s'ha consolidat com un autèntic punt de trobada per a professionals i amants del gènere. És molt probable que durant els pròxims dies publiqui més articles sobre el tema, però vist el desastre de l'article anterior he decidit publicar prematurament aquest que tenia a mig investigar.

Un aspecte característic del festival són els espots publicitaris. En aquest article he recopilat les últimes quatre campanyes. M'agradaria haver-ne posat més, però em temo que ningú s'ha dedicat a penjar-los encara.

Spot Sitges 2007


Malgrat que la temàtica d'aquest any es basa en els quaranta anys de l'estrena de Blade Runner (que coincideix amb el quarantè aniversari del festival), per a l'espot s'han decidit per una estètica ja recurrent als anys anteriors, però no per això menys brillant.

Spot Sitges 2006


L'any 2006 va ser dedicat al film Blue Velvet i, especialment, al seu director. Recordo que aquell any es van rodar una sèrie de promocionals sota l'eslògan "20è aniversari de l'estrena de Blue Velvet a Sitges... temps suficient per entendre David Lynch", però no els he trobat amb bona qualitat, llàstima.

Spot Sitges 2005


El 2005, sitges va retre el seu particular homenatge a la pel·lícula "Jaws" (també coneguda com "Tiburón" o "aquella de la música tuuuurum... tuuuuuurum... tururúum!...") amb aquesta campanya genial.

Spot Sitges 2004 Star Wars Conference


Aquell any es va celebrar a Sitges la Star Wars Conference i, com no podia ser d'una altre manera, els publicistes ho van aprofitar.

1 comentari:

CatGlance ha dit...

Quina llàstima que no apareguin els dels anys anteriors! N'he trobat un parell de D.Linch ('06) i almenys un dells de qualitat óptima:

http://www.youtube.com/watch?v=grR867UUIns

http://www.youtube.com/watch?v=hiHPiVlhe28&mode=related&search=Tiburon%20Sitges

Com a curiositat un 'anuncio casero' del festival, força xungo, sobretot perque mentre el veia intentava recordar de quin any era o en homenatge a quin film...

http://www.youtube.com/watch?v=gnHReSRwHFY

^^