divendres, 24 d’agost del 2007

Primer premi del concurs de carrers de Sants 2007

Des de fa pocs dies el barri de Sants de Barcelona està de festa major. Tradicionalment hom pensa que es celebra just en acabades les festes de Gràcia, encara que realment coincideixen un parell de dies.

Tal i com passa a Gràcia, també a Sants es celebra el ja tradicional concurs guarniment de carrers. Aquest any tant el guanyador com la resta dels carrers han treballat molt dur amb les decoracions. Tant és així que m'atreviria a dir que molts igualen, o superen, els famosos guarniments de Gràcia.

El guanyador d'enguany ha sigut el carrer Alcolea amb el títol de "Star Sants". Per bé que la resta de carrers ho han fet molt bé també, aquest article fotogràfic va dedicat exclusivament al carrer guanyador: per ser tant frikis, perquè s'ho han "currat" i perquè, a més, han guanyat el primer premi. Aquí va la descripció del recorregut invers del carrer (que va ser com ho vaig fer).

Només entrar al carrer Alcolea (em penso que per darrera) ja podem apreciar el perquè del títol:

Destructor Espacial al final del carrer Alcolea

A més, per si amb el destructor no en tenim prou per quedar bocabadats, es important remarcar que, de l'obertura de la nau, en sortien petits TIE Fighters.

Detall del destructor

Un cop superada la sorpresa inicial, ens espera un estol de meteorits i TIE fighters més grans, on normalment s'hi troben les banderetes de festa major.

Estol de TIE Fighters

Com no podia ser d'una altre manera, totes aquestes naus es preparen per la batalla amb la resistència. A primera línia de foc, ens podem trobar la primera nau de l'altre bàndol, que no més ni menys que el falcó mil·lenari.

El falcó mil·lenari

Poc després, enganxat a la façana d'una casa hi podem veure la mare de tots els ous, l'Estrella de Mort s'imposa aterradora.

L'estrella de la mort

L'efecte llums era tant bo que no he pogut evitar caure amb la temptació de posar un vídeo.

Death Star in Barcelona


Després de ser testimonis del poder d'aquesta estació armada i prefecte i completament funcional, ens trobem per fi sota la protecció dels X-Wings de l'altre bàndol.

Estol d'X-Wings

Encara ofuscats pel terror tecnològic que han construït, ens trobem un espectador inesperat una mica lluny de les seves terres.

Jabba el Hutt

Però després entenem que aquesta batalla no es situa aprop de la lluna d'Endor, sinó al costat de Tattoine.

Detall de la decoració

Detall de la decoració

Com no podia ser d'una altre manera a Tattoine, pocs passos després ja ens trobem amb la cantina. Però no es tracta de Mos Eisley, sinó de la "Casa Yoda". Sembla que lo de ser Jedi ja no dóna per viure.

La cantina "Casa Yoda"

Som ja al final del carrer i trobem encara alguna cosa a faltar. El carrer acaba amb un mur com de pladur i encara tenim una sensació estranya. Per sort, al passar el mur ho descobrim (i reconec que aquest és el motiu perquè he fet el recorregut a la inversa també al bloc).

Sobren les paraules

Mentre admirem a aquell que portarà l'equilibri a la força, els nostres ulls ens juguen una mala passada i no veiem, de bones a primers, allò que tenim a sobre.

Entrada del carrer Alcolea

Sembla que el viatge hagi acabat, però saps que aquest serà un dia llargament recordat.

Que la força us acompanyi!

NOTA: és el primer cop que penjo un vídeo al youtube.

NOTA: A continuació poso unes quantes fotos que han quedat fora de l'article.

Un Stromtrooper ens dóna la benvinguda al carrer

Detall dels X-Wings

Detalls de la decoració

TIE Fighters en acció

4 comentaris:

Xavi ha dit...

Quina frikada! Si fins i tot hi ha gent disfressada d'stormtrooper (a la imatge del Destructor Imperial es veuen dos homes disfressats, però sense el casc)

Saps fins quan estarà tot això muntat? Que encara soc capaç d'anar-hi a treure l'ull.

Anònim ha dit...

Està molt ben muntat i s'ho han "currat" molt. Aquest reportatge fotografic està molt bé, felicitats!

Com magradaria ser un dels que van disefressats de soldat d'assalt de l'imperi... :D

Un anonim desconegut.

Unknown ha dit...

Perdona Xavi, he estat fora tot el cap de setmana i no t'he pogut contestat. Em temo que ja ho han tret tot perquè la festa durava fins la setmana passada.

PD: he anat als teus blocs. Molt bons els animals que has fet per al Zoo Tycoon 2 i molt de gust de conèixer-te.

Sybaria ha dit...

Gràcies per les teves fotos!!
La veritat es que el muntatge es una passada.