divendres, 31 d’agost del 2007

Festa de l'Aquelarre 2007 a Cervera (Part 2)

(l'escena ens situa al 31 d'agost de 2007 i ens mostra un teatre de gom a gom ple converses confuses. Gran pla general. En un moment donat els llums s'apaguen gradualment i un focus il·lumina l'escenari. Surt el director a escena i es posa davant del taló tancat. Saluda al públic i es disposa a parlar. El públic queda en silenci. Pas a primer pla del director)

Director: Benvolguts espectadors. Com ja vaig anunciar a l'anterior article, publico a continuació el vídeo de les meves humils vivències durant el 30é Aquelarre de Cervera. És el primer cop que edito un vídeo, no faig servir cap mena de fosa a negre ni molt menys cortinetes d'estrella. Així doncs, tot plegat no és més que una concatenació dels petits fragments que vaig anar enregistrant. El resultat és cru i proper a les pel·lícules independents europees dels anys setanta, (el public deixa escapar una tímida rialla) però m'agrada la sensació de desconcert que deixa.

(fa una pausa dramàtica. La càmera mostra, usant un travelling horitzontal, al públic encuriosit. Un cop finalitzat, es passa a pla americà sobre el director deixant veure clarament el taló)

Director: Bé, un cop explicada la falsa excusa de la direcció (la realitat és molt més patètica, perquè no vaig ni mirar com fer cortinetes d'estrella) i abans de deixar-vos amb el vídeo, us recomano llegir l'article anterior per entendre una mica més el que veureu.

Amb tots vostès... l'Aquelarre 2007 de Cervera.

(Pas a gran pla general mitjançant travelling de profunditat d'allunyament. El taló s'obre lentament deixant entreveure una pantalla blanca. Mentre el director s'aparta, el focus perd intensitat fins a desaparèixer. Comença la projecció)

Aquelarre Cervera 2007


NOTA: el vídeo ha perdut força qualitat al passar-lo al Google Video. Suposo que hagués passat el mateix amb YouTube, però no l'he penjat allà perquè limiten el temps a deu minuts (i el vídeo en dura onze i poc).