dijous, 18 d’octubre del 2007

Resum de l'especial Sitges 2007

NOTA: He estat uns dies per Cáceres de convenció, aquest és el motiu que no hagi publicat cap article el dimarts.

Actor fent de L abans del passe de Death Note

Aquest article obre una nova secció importantíssima per a qualsevol bloc: "mirar pel melic". Durant els quatre mesos que porta activa La Veu de T he publicat una quarantena d'articles parlant de diversos temes. Crec que ja ha arribat el moment on puc mirar-me un xic el melic i repassar alguns dels posts.

Directors dels films de la marató zombi

Per aquesta visió entre els borrissols he decidit repassar els quatre articles que he publicat durant l'especial Sitges 2007. M'hagués agradat publicar-ne més, però no he tingut temps durant la setmana (i els meus "chiwawes-càctus" no en saben gaire de mecanografia). Si l'any que ve disposo d'algun aparell de l'estil Asus EEE PC potser en publiqui més.

Detall d'una escultura del festival
  • Article 1: inaugurant el festival vaig publicar un petit article amb els espots publicitaris de les últimes quatre edicions.
  • Article 2: la substitució dels dos sofàs vells del pis em va donar joc per a penjar un relat tètric sobre la vida, la mort i el canvi generacional (Si Gadkie lebedi figura que tracta sobre el canvi climàtic i l'alienació de l'home, el meu article pot tractar temes profunds també).
  • Article 3: lògicament, la ronda de preguntes amb el genial George A. Romero es mereixia un article sencer per a ell.
En Romero i el traductor sense nom
  • Article 4: finalment, una nova adaptació cinematogràfica d'un còmic de l'Osamu Tezuka justifica a la perfecció que publiqui un tub amb les obertures de les diferents sèries que s'han fet del personatge Astro Boy (no?).
NOTA: amb aquest article dono per finalitzat l'especial Festival de cinema fantàstic de Sitges 2007.

Actor fent de Kira abans del passe de Death Note

NOTA:Si puc, intentaré publicar algun article sobre la Moodle Moot 2007 de Cáceres. De moment us deixo amb la visió d'en Ludo sobre el tema
.