dilluns, 26 d’octubre del 2015

Sitges 2015: The Virgin Psychics

The Virgin Psychics (minna! Esupâ da yo!) (2015)

Sinopsi

Yoshiro és un perdedor. L’únic raig de llum a la seva vida és la bella Sae, encara que aquesta no li faci cas. Un dia, el noi descobreix que té habilitats telequinèsiques, igual que altres persones amb un nexe en comú: totes elles són verges! Ara Yoshiro ha de decidir entre fer servir el seu do per esplaiar la seva libido o convertir-se en l’heroi que enamori Sae i salvi el Japó d’una onada de terrorisme eròtic.

Crítica

Shion Ono ha sigut un dels grans protagonistes d'aquest Festival amb el seu estil transgressor i surrealista. La veritat és que és molt difícil connectar amb les seves propostes i, per bé que la pel·lícula té un començament molt potent, als quaranta minuts és fa repetitiva i insuportable. La mitja hora final és, literalment, una repetició del mateix gag un cop i un altre fins a aconseguir que acabis cansat de només veure noies en roba interior sense que passi res més.

Em temo que no hi ha molt més a dir. Els acudits pujats de to i les diferents humiliacions que pateixen els protagonistes són originals i sorprenen al començament, però no són suficients per aguantar una pel·lícula de dues hores com aquesta. Molta nena de bon veure i molt protagonista onanista que es riuen del tarannà nipó, però en el fons la pel·lícula no arriba a anar enlloc i es fa eterna.

El millor: la primera mitja hora és molt divertida

El pitjor: aconsegueix que una pel·lícula basada en acudits picants i plena noies amb roba interior sigui insuportablement avorrida.