divendres, 25 d’abril del 2008

Un Vin Diesel Virtual en una Barcelona Virtual

Diu la cultura popular blocaire que als divendres la gent ja no té ganes de llegir. Doncs aprofitant que avui és divendres publico un vídeo curiós que m'ha passat el meu germà, i ja habitual col·laborador del bloc, sobre un joc que està en procés de producció.

Concretament es tracta de "The Wheelman", que està protagonitzat per una versió digital del conegut actor nord-americà Vin Diesel (The Fast and the Furious (2001) o The Chronicles of Riddick (2004)), d'aquí la primera part del títol de l'article.

El joc serà el típic GTA (Grand Theft Auto), que mi m'encanten, però amb la peculiaritat que transcorre a una ciutat ben coneguda per la majoria dels lectors; Barcelona. D'aquí la segona part del títol.

El vídeo és un xic llarg, però val la pena per veure com la "lia" en Vin per la ciutat comtal. I els mossos, què n'opinaran de tot plegat? (tingueu paciència amb el vídeo, que és de Game Trailers i va lent)

The Wheelman (developer diary)


Em pregunto si trauran una versió especial del joc doblada en català. A mi m'encantaria escoltar en Jordi Boixaderes com a Vin Diesel, l'Eduard Farelo com el company negre (segur que n'hi ha algun) i en Constantino Romero com a dolent.

Com a recomanació, passeu-vos per la secció de "screens" de la web del joc on podreu apreciar millor alguns dels escenaris (el lloc està fet en flash així que no us puc posar l'enllaç exacte).

NOTA PER ALS DISTRETS: divendres passat va començar el concurs de microrelats de ciència-ficció en català. Podeu consultar les bases i els premis aquí.

4 comentaris:

wolffan ha dit...

Ei Ferran!

Molt bo aquest joc! No n'han dit res a meristation.

Jo estic esperant en candeletes el Final Fantasy de la PSP i el Spoer per PC

Santi ha dit...

Molt interessant, m'encanten els GTA. Només una coseta: Vin Diesel va amb "V" ;)

Salutacions!

Unknown ha dit...

Ups! Gràcies Santi. Si és que no es pot escriure sense pensar.

Anònim ha dit...

Bé, sembla ser que s'està possant de moda Barcelona.
Em falla una mica l'actor Vin Diesel? vaja tela, pero bueno que hi farem!