dimarts, 22 de gener del 2008

Vull que facin bola de drac al cinema?

Fa un parell de mesos que la 20th Century Fox va desvetllar que estava treballant en una nova versió cinematogràfica en persones de Bola de Drac. De mica en mica, se'n van coneguen els detalls i comencen a aparèixer imatges que la Fox ràpidament elimina com pot. La veritat és que el director, James Wong, té una filmografia força oblidable, (the one (2001) i Final Destination (2000), bàsicament) però tot serà veure-la.

Segons sembla, el genial Chow Yun-Fat serà el follet tortuga (Uruloki)

Pel que es veu, Hollywood, antigament coneguda com la fàbrica de somnis, sembla decidida a intentar-nos fer reviure la nostra infància a les sales de cinema. Després d'una més que interessant Transformers (2007), una prou digna TMNT (2007) o la indiferent Alvin and the Chipmunks (2007), ja ens amenacen amb nous productes com Speed Racer (2008), Gi-Joe (2009) o la mateixa Dragon Ball (2008).

Justin Chatwin ha sigut l'escollit per al paper de Goku (Uruloki)

I és que, en plena vaga dels guionistes de la WGA, qualsevol excusa és bona per a recuperar un guió a mig fer, un esborrany ple de pols o unes notes en un tovalló de paper. Aprofitant les poques esperances que tinc en el projecte, crec que és un bon moment per a recordar aquella primera adaptació cinematogràfica del còmic d'Akira Toriyama.

La més o menys coneguda Emmy Rossum interpretarà a la Bulma (Uruloki)

El subproducte en qüestió va ser titular en anglès "Dragon Ball: the magic begins", encara que el nom original és força més divertit: Xin qi long zhu (1989). Crec que pel tub es pot veure tota la pel·lícula (però la millor opció és baixar-se-la per la mula). Us deixo amb un reguitzell de vídeos que, de ben segur, faran que us vinguin ganes de (tornar a) veure-la.

Dragonball Live Action Movie Kamesen part 1


Dragonball Live Action Movie Kamesen part 2


Dragon ball gun fight scene


Ja posat, penjo també l'inici de la pel·lícula.

Dragon Ball The Magic Begins - Filme Live Action (Parte 1)


Terrible. Haurem de veure si en James Wong és capaç de superar-la.

5 comentaris:

Sybaria ha dit...

Deu meu!!
Aquest post ha de llegir-lo l'Alex!!
Quan l'arribi a casa l'hi ensenyo.

Carol ha dit...

Jo no sé si seré capaç de veure-la. Del Súper Mario també van fer una pel·lícula, si no recordo malament, no? Creuem els dits pq sigui bona, perquè els dibuixos són difícils de superar.

Tot i així és una bona iniciativa. Entre el rap aquest que es fa tan famós, i la película, ja no sembla tan llunyana l'època de bola de drac.

Lucila Mallart ha dit...

Ostres sí, hi havia una peli del Super Mario, amb en Bob Hoskins, crec! La tenia enterrada a les catacumbes de la meva memòria, però el comentari de la Carol m'hi ha fet pensar. De fet, una de les cançons més maques de Roxette, "Almost unreal", la van fer per la banda sonora d'aquesta pel·lícula... Quines coses!

Sobre lo de la Bola de drac, encara estic al·lucinant. Sincerament, no m'ho acabo d'imaginar. Però el teu post m'ha servit per descobrir aquesta altra versió antiga que no coneixia, i que quan torni a Barcelona i a la banda ampla, amb molt de gust em miraré!

Unknown ha dit...

Super Mario Bros., quin tros de pel·lícula! La de nachos amb formatge que es mereix. Segons l'IMDB és la primera adaptació cinematogràfica d'un videojoc, ves a saber.

Recordo que la vaig anar a veure al cinema quan era petit i em va semblar, a falta d'una paraula millor, sorprenent. Des de llavors la he vist un parell de cops més i continua semblant-me increïble (en el sentit més literal). De totes les possibles adaptacions que se m'haguessin ocorregut, aquesta seria l'última.

Per incrementar una mica més l'anecdotari de la Lucila, la pel·lícula va ser rodada gairebé tota dins d'una antiga fàbrica de ciment. La princesa de la pel·lícula no és la Princess Peach (com a gairebé tots els jocs de Mario), sinó la Daisy (que va aparèixer per primer cop al joc Super Mario Land de Game Boy). Així que (mini-spoiler) no és un error que s'enamori d'en Luigi i no d'en Mario.

Les armes de foc que porten al món koopa són, en realitat, les pistoles de la NES i l'arma grossa que surt al final no és més que el bazooka de la SNES.

Que coi, aquesta pel·lícula és tan gran que crec que es mereix un article!

Unknown ha dit...

Han passat el mesos i ja he vist Dragon Ball Evolution. Ara ja sé la resposta. El món és un lloc una mica pitjor després d'aquest desastre del cel·luloide.

Crec que allò que el vent s'endugué és una millor adaptació de Bola Drac que el subproducte repulsiu que ha defecat en James Wong. Estic per escriure una carta a la Fox per exigir que em tornin els 90 minuts que he perdut aguantat aquest insuls despropòsit.