dimarts, 27 de juliol del 2010

La meva web sobre els llibres pop-up

Com alguns dels que tenen la mala sort de conèixer-me ja saben, des que era petit col·lecciono llibres pop-up (d'aquells que quan els obres les imatges sobresurten) i, com alguns dels desafortunats també saben, des de fa temps tinc la col·lecció distribuïda entre Girona, Blanes i Barcelona. Això ha provocat que el descontrol sobre els llibres sigui tal que he arribat un punt on ni tant sols en conec el nombre exacte.

Alguns dels llibres

Per tal de solucionar la situació, i mentre no disposi de l'espai per tenir tots els llibres junts, he optat per fer una petita web on tenir-los tots més o menys catalogats. Per fer-la he optat per Google Sites, el motiu és que em feia gràcia provar el servei i que segurament era la forma més ràpida de fer-ho.

La url del lloc és:

https://sites.google.com/site/llibrespopup/

De moment ja he penjat el llistat de tots els llibres pop-up. A més, cadascun disposa d'una pàgina amb una mínim d'informació (que aniré completant a poc a poc) i d'una fotografia de la portada. Quan tingui un moment també posaré una classificació per autor i acabaré de posar dades i més fotografies.

Un dels llibres de la col·lecció

Malgrat que m'agradaria algun dia obrir un lloc com déu mana sobre el tema, de moment això és el màxim que puc fer per mantenir la informació actualitzada i pública sense perdre massa temps.

2 comentaris:

RPA ha dit...

mmmm...

molt interessant, podria servir per ordenador llibres de cuina i a la vegada les receptes de cada un.

Per cert, tens moolts llibres de pop-up!

RPA ha dit...

nota de l'autor:
odenador=ordenar