dimarts, 8 de juliol del 2008

S'ha vist a Google voltant per Barcelona

Així com fa un temps vaig parlar que les pròximes ciutats amb Google Street View serien Madrid i Barcelona, fa un parell de dies vaig topar-me amb el cotxe encarregat d'enregistrar les rutes.

Ciclop d'Ulysses 31

La descoberta va ser prop de l'illa diagonal, al carrer Numància. El cotxe és un Opel negre amb un pirul·lí a sobre al més pur estil ciclop d'Ulysses 31. Tot molt amenaçador, gens "Don't be evil".

A punt de descobrir la finestra al món de Google

Amb aquest aparell, el nou Gran Germà d'Internet enregistra l'única cosa que escapa dels seus dominis; el món real. Com a curiositat, els conductors del cotxe no enganxen el logotipus magnètic de Google fins que no estan a punt d'engegar.

Fixant l'ull que tot ho veu

Ara només falta esperar al processament de les imatges i la integració a Google Maps, com la recent incorporada ruta del Tour de França.

Amb la insigne a la vista

No tinc notícies que s'hagin vist gaires sicaris de l'Street View per d'altres ciutats. Serà que els rumors sobre Google i València no són del tot fiables? O potser no té res a veure i simplement és que el modernisme els tira més la ciutat de les arts i de les ciències per a una primera experiència.

3 comentaris:

Eduard Abelenda i Puigvert ha dit...

Caram, quina casualitat que et topessis amb els de google, no? Ja tinc ganes de veure aquesta aplicació sobre Barcelona, a veure de què pot servir.

Anònim ha dit...

Casualitats de la vida, tu... vas passejant i et trobes un cotxe de Google amb aquest pirulo x)


Ei, bon blog, et poso als meus enllaços, segueix així!

Unknown ha dit...

Gràcies als dos Eduards pels comentaris.

@E.solà: gràcies per l'enllaç. He estat mirant els teus blocs i et veig molt motivat (per cert, crec pot limitar l'accés a Pensaments des de la configuració).

Des que vaig començar aquest blog vaig decidir que en tot moment controlaria els blocs del blogroll i que no en posaria cap que no lleixis habitualment. De moment t'agrego al Reader i et seguiré.