divendres, 22 de febrer del 2008

Games Day 2008 (Part 3)

AVÍS: aquest article conté forces imatges, així que és possible que tardi a carregar-se.

AVÍS: aquest article és una tercera part. La veritat és que cadascuna de les parts és força independent, però aquí hi ha els enllaços: part 1 i part 2.

Preludi d'una lluita

Com ja vaig avançar a l'article anterior, en aquesta part mostraré (perquè de text n'hi haurà poc) en què varen consistir les actuacions, coreografies, espectacles (com vulgueu dir-ho) que van muntar la gent de Mundo Ocio per al Games Day 2008.

El caçador de bruixes

Com a tot món fantàstic que s'aprecii, el rerefons principal és la lluita constant entre la part lluminosa i la fosca de l'home. Per un costat tenim el bé, la virtut, l'ètica, el jazz... i per l'altre l'ambició, el poder, el vici, el rock'n'roll...

El guerrer del Caos

En el cas de Warhammer, la part bona es coneix com l'Imperi, mentre que el costat fosc (de la força) es coneix com el "Caos". I, com és lògic, durant les coreografies s'enfrontaven guerrers d'ambdós bàndols.

Escena final del primer acte

La veritat és que no sóc un gran coneixedor de la mitologia "warhammeriana", però a gran trets els fets representaven l'atac de tres dimonietes d'Slaanesh (l'Slaanesh és un dels quatre déus del Caos) i d'un guerrer del Caos contra un grup d'imperials.

El caçador de bruixes

Cadascun dels actes es representava un cop i mig. La primera vegada per al públic en general i, en acabar, tornaven a interpretar algunes escenes per a realitzar la filmació oficial.

Durant la filmació de les escenes


Bé, doncs això... si... carn, no?

Després dels actes, els personatges caracteritzats passejaven pel recinte lliurement. Tot i això, no podien fer ni dues passes sense que la resta dels visitants els paressin per fer-se fotografies. Bé, la veritat és que la majoria de les atencions dels seguidors de Warhammer anaven dirigides cap a les espectaculars dimonietes (que frikis sí, però "tontos" ni un pèl).

Els visitants embadalits amb les dimonietes

I els lectors pensareu, "perquè no deixa d'un cop d'escriure i posa més imatges de les dimonietes?". Sabeu què, teniu tota la raó, però com que tinc la sort de tenir fotografies exclusives de les sessions de maquillatge de les dimonietes (i sóc dolent), ho deixaré per al pròxim article.

Les baixes al final del primer acte

3 comentaris:

Jofre ha dit...

Hola, només voldria informar d'una campanya del món dels blogs: ací. Si hi esteu d'acord, poseu el botó!

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Estudiaré la proposta. La veritat és que ja m'ho havia plantejat abans.

Tot i això, crec, Jofre, que hagués sigut més oportú enviar-me un mail directament per comptes de posar-ho com a comentari (laveudet@gmail.com). Està força mal vist a la blogosfera posar missatges que no tenen res a veure amb l'article, encara que el contingut sigui interessant (sobretot si promociones el teu propi blog).

En tot cas, gràcies per l'avís. M'ho miraré.