dijous, 21 de febrer del 2008

Games Day Barcelona 2008 (Part 2)

AVÍS: aquest article conté forces imatges, així que és possible que tardi a carregar-se.

A l'article anterior ja vaig explicar una mica què és el "Games Day" que es va celebrar el passat 17 de febrer a la sala annexa del palau Sant Jordi (recordatori: la convenció anual de Warhammer). Així que passo a explicar en què va consistir.

Un visitant motivat que va decidir venir disfressat

Com a qualsevol esdeveniment d'aquest tipus (saló del còmic, la TrekCon...) el local es va omplir d'estands, alguns d'oficials de Games Workshop i d'altres d'empreses pàrtners (botigues especialitzades, comunitats de jugadors...).

Estand del joc Warhammer OnLine

La meitat del recinte l'ocupaven els taulells de joc que havien muntat alguns grups participants. Cal recordar que els camps de batalla de Warhammer poden ser realment espectaculars (a l'article anterior hi havia algunes fotografies).

De tots els estands la veritat és que n'hi havia tres que destacaven força: el de la pròpia Games Workshop, que ocupava gairebé un quart del local, el del Warhammer OnLine, l'adaptació per ordinador del joc, i el de Mundo Ocio, una botiga virtual centrada en la venta de productes relacionats amb els jocs de rol (des del rol de taula fins al rol en viu).

Combat del torneig de softcombat

La gent de Mundo Ocio varen ser els responsables d'organitzar moltes de les activitats que es van celebrar durant el "Games Day", totes elles centrades en el món del softcombat (una variant de l'esgrima on es lluita amb armes toves, d'aquí el "soft", i que s'usa a les partides de rol en viu).

Escena del concurs de tir amb arc

Alguns exemples d'aquestes activitats varen ser un torneig de softcombat, un concurs de tir amb arc (amb la punta de les fletxes embuatada) o bé un parell de representacions de combats coreografiats on els actors caracteritzats com si fossin personatges de Warhammer (que descriuré en pròxims articles perquè es mereixen un article propi).

Un altre fotografia del tir amb arc on es veu bé la punta de les fletxes

Tot i això, perquè no us penseu que no tinc res més a ensenyar als pròxims articles, us deixo una fotografia del que varen ser les escenes representades durant la Games Day.

Dos dels protagonistes de les coreografies (un paladí i una dimonieta de Slaanesh)

Així que ja ho sabeu, us haureu d'esperar per veure més escenes de les coreografies (i de les dimonietes, clar).