dimarts, 8 de gener del 2008

Propòsits pel 2008

No sóc de fer propòsits pel nou any. Com a norma general, no tinc gaires vicis que vulgui deixar i tendeixo a no planificar tant les aficions. Tot i això, el que sí que m'agradaria es potenciar una mica el bloc.

Amb aquest article ja en portaré gairebé una seixantena (cinquanta-nou per ser més exactes) i crec que ja toca començar a centrar-me en els lectors. De moment ja he publicat el 1r i el 2n volum de la col·lecció Silueta d'icones d'RSS i estic a la meitat del 3r (on, a petició de la sybaria, hi haurà molts gats per triar i remenar).

Com a afegit, potser d'aquí a uns mesos aconseguiré acumular 100$ amb l'adSense (que es quan es cobra). Ja vaig intentat deixar clar que tot el que guanyi anirà orientat a millorar el bloc, així que el primer que faré serà convocar el primer concurs de la Veu de T, a veure com surt.

A més, també tinc ganes de provar de fer enquestes per conèixer la vostra opinió. Com sempre, agrairé tots els suggeriment que vulgueu fer-me, tant als comentaris com a laveudet@gmail.com.

Bon any a tots i gràcies pel vostre suport!

NOTA: a veure si ara que s'ha acabat el Nadal puc tornar al ritme normal de dos articles per setmana.

4 comentaris:

Eduard Abelenda i Puigvert ha dit...

Tot sona molt interessant. Això del concurs intriga! A veure, com serà això de les enquestes: ja hi participaré.

Lucila Mallart ha dit...

Concurs de La veu de T?? I sobre què serà?? Caram, sí que tens idees interessants per al blog! Enhorabona ;)

Unknown ha dit...

Caram! Si que he generat expectatives amb el concurs. Ja us puc dir que estarà destinat a premiar la participació al bloc . Tot i això, si el ritme d'ingressos per publicitat segueix igual, encara queden alguns mesos.

Unknown ha dit...

Que lluny que queden tots aquests bons propòsits i que poc que els vaig complir. Hi va haver concurs i enquestes, això si, però les icones RSS ja és un altre tema.