dilluns, 26 d’octubre del 2015

Sitges 2015: The Hallow

The Hallow (2015)

Sinopsi

Adam i Clare es muden a una zona rural amb el seu fill acabat de néixer. De seguida comencen a rebre advertències sobre els mals esperits que poblen l’àrea, però la jove família prefereix gaudir de la bellesa dels boscos. Òbviament, ignorar les advertències acaba per convertir-se en el seu pitjor error.

Crítica

The Hallow és típica i tòpica, una peli que has vist mil cops i que no ofereix cap sorpresa. Però què voleu que us digui, a mi em va distreure. Si bé no crec que la torni a mirar mai, després de tantes pel·lícules seguides, aquesta historieta de bosc encantat em va permetre relaxar-me i deixar-me portar sense més.

La pel·lícula dirigida i guionitzada per en Corin Hardy no inventa res. Una família va a viure en un bosc i acaben passant-ho malament. Així de simple i directe. Fins i tot el discurs eco-sostenible de la pel·lícula no és més que una excusa que s'oblida en el moment en que apareixen els simpàtics habitants del bosc.

Per no quedar-me només en l'argument, val a dir que la cinta vesteix força bé. La fotografia està molt cuidada (amb una mica d'abús de la foscor, com no pot ser d'una altre manera en aquesta mena de pel·lícules) i els efectes especials llueixen com déu mana. A banda, els actors fan el seu paper i la banda sonora és previsible fins al punt que l'ignores. En general, res no molesta, però tampoc res destaca.

El millor: el habitants del bosc són són força entranyables

El pitjor: no aporta res al gènere