dimarts, 7 de maig del 2013

Activar les cantonades actives a Windows 7

En general, el meu us de Windows és força esporàdic i només el faig servir per programes d'edició com Photoshop o After Effects i, molt de tant en tant, per jocs. Per aquest motiu encara vaig amb Windows 7 i cada cop que el faig servir me n'adono de com d'enrederit s'ha quedat comparat amb d'altres sistemes.


Una de les coses que més em treu de polleguera des que m'he acostumat a Gnome Shell és que no hi hagi el selector d'aplicacions que s'activa al moure el punter a la part superior dreta (una característica que també té Mac OS). Per sort he trobat un tutorial (Tutorial de Divide by Zero) que explica com fer-ho amb Windows 7 o Vista (no ho he provat en 8).

  1. Instal·lar el programa Switcher
  2. Un cop instal·lar, executar-lo
  3. S'obrirà una finestra amb ple d'opcions. Sense pensar, anem a l'opció "Shortcuts" (la penúltima del menú de l'esquerra)
  4. A la part esquerra se'ns obrirà el següent menú
  5. On posa "Mouse Shortcut" fem clic a "Change". Apareixerà la següent finestra:
  6. Aquí només cal garantir les opcions: "Activate when: mouse has moved" i que la cantonada que ens interessa estigui en blau (sinó haureu de fer clic) sobre la cantonada
  7. Un cop feu OK i a la finestra poseu "hide" (si poseu "close" se us tancarà del tot) ja tindreu activada la cantonada activa
Selector de finestres