dimecres, 15 de desembre de 2010

Novetats de Prezi, per fi es pot canviar el color

Fa temps vaig parlar de Jessyink, una solució basada en Inkscape per fer presentacions amb zoom. A l'article vaig comentar que m'agradava perquè em recordava a Prezi, un programari en línia per fer presentacions també amb zoom però que era un xic massa limitat a l'hora de personalitzar l'estètica.

Tota aquesta introducció ve pel fet que Prezi per fi ha presentat un parell de novetat que, pel meu gust, ja hi haurien d'haver sigut molt abans. Concretament personalitzar els colors (fins ara tot era blau) i copiar les característiques (mida, angle, tipografia...) d'altres elements. Us deixo amb els vídeos.

Introducing Color Wizard


Prezi snap


La veritat és que, amb les millores, Prezi comença a ser una bona opció per fer presentacions. És una llàstima que no es pugui tenir el millor de Jessyink i la facilitat d'ús de Prezi en una única aplicació.

Acabo l'article recordant que si esteu relacionats amb algun centre educatiu (ja sigui com a estudiant o com a professor) la versió Enjoy (contingut privat, mode offline i sense marca d'aigua) us surt gratuïta.