dilluns, 15 de febrer del 2010

Amb tots vostès, la Barbie enginyera informàtica

Fa uns dies Mattel ha fet públic el resultat de la votació que vaig comentar fa un parell d'articles. Com era d'esperar, la guanyadora ha sigut la Barbie enginyera informàtica i ja han mostrat les imatges de la futura nina.

Pàgina de Mattel on es mostren les dues futures Barbies

La companya de la Barbie enginyera informàtica serà la Barbie presentadora de telenotícies. Pel que sembla aquesta última surt d'una enquesta que va fer Mattel l'any passat. El que no entenc és, si ja sabien que la volien fer la presentadora, per què la van incloure a la votació per Internet? No pensarem malament.

En tot cas, ja sabem Quina és la imatge que té Mattel de les enginyeres informàtiques. I, personalment, crec que és millor del que m'esperava (per ser una Barbie, és clar). Què n'opineu?

2 comentaris:

Eduard Abelenda i Puigvert ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Eduard Abelenda i Puigvert ha dit...

Es nota que s'hi han esforçat: roba còmoda i senzilla, dibuixos a la samarreta i tal, però sempre massa pija i fashion victim no? Preferiria que l'haguessin fet una miqueta més real o més neutra. Però potser llavors deixaria de ser una barbie. Què sé jo. Que s'hi pronunciï algú amb més coneixements sobre barbies.