divendres, 20 de març del 2009

La crisi dels 150


Aquest és l'article 150 de la Veu de T i per celebrar-ho he preparat una sorpresa. Els que llegiu el bloc des d'un lectors de feeds no us n'haureu adonat, però la resta potser si. Després de 150 articles he decidit renovar la imatge del blog.

Anterior Tema de La Veu de T

La veritat és que l'antic disseny no em desagradava, era simple i funcional. Però em temo que ha sigut una mica incomprès. Per aquest motiu durant les últimes setmanes he estat treballant en la nova imatge. Espero que us agradi.

Abans que us poseu a buscar-li els defectes, us faig un parell d'apreciacions:
  • Amb el nou tema deixo oficialment de donar suport a Internet Explorer 6. Jo en començava a estar fart de perdre els temps adaptant la visualització a un navegador que no es preocupa per donar suport als estándards (més motius aquí).
  • La icona de RSS és una modificació de la original creada (i alliberada) per la Mozilla Foundation i vectorialitzada per en Matt Brett. Pot ser descarregar des d'aquí.
  • La textura art nouveau l'he modificat de l'original de Enchanted Gal-Stock des de deviantART i la he trobat a partir d'aquest article.
  • La resta del disseny l'ha fet amb les eines habituals: Inkscape i GIMP.
De nou espero que us agradi. Suposo que durant els pròxims dies corregiré alguns bugs. En principi l'he provat en Firefox, Opera i Internet Explorer 7 i 8, però em falta Chrome i Safari.

ACTUALITZACIÓ: ja ho he provat amb Chrome i Safari (en Windows) i sembla que també es veu bé.