dimarts, 28 d’octubre del 2008

Obrint l'Asus EEE PC

Després d'un mes esperant que els inútils de Dell m'envies el Dell Mini i patir dos retards sense previ avís, he decidit cancel·lar la comanda i comprar-me un EEE PC com tothom.

La caixa, sense més

M'hagués agradat tenir-lo pel Festival de Sitges o per la Moodle Moot 08, però no ha pogut ser. Tot i això no me'n puc estar de publicar les fotos del procés d'obertura del paquet.

La caixa oberta

De moment estic provant la distribució de Gnu-Linux Xandros que ve instal·lada (per allò de donar-li una oportunitat). Pel que he vist suposo que me'n cansaré aviat (els repositoris que venen són horribles i el sistema d'escriptori Easy Mode és un pel massa limitat) i passaré a Ubuntu EEE. Quan ho faci ja ho comentaré.

Tot el que ve empaquetat

Com és lògic, tot aquest article està escrit amb el teclat minúscul de l'ultraportàtil. Per ara, la tecla que més m'està costant és la majúscula esquerra, que constantment confonc per la tecla d'amunt. Em falta instal·lar-me GIMP i Inkscape per acabar de ser feliç, (que no estan als repositoris) així que les imatges són l'única cosa que no he fet amb l'EEE.

Tot però desempaquetat i amb la paperassa guardada

Quan hagi provat la duració de la bateria ja ho comentaré. El que sí que puc dir és que ha tardat unes dues hores i quart a carregar-se mentre hi treballava i que el carregador és petitíssim. Em recorda molt al d'un mòbil Ericson que tenia fa anys.

El trasto en si

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Visca, jejeje, ja tenim joguina nova!!!!
xDDDDD

Ludo ha dit...

Benvingut a la familia dels eeepeceros Ferran. Per la teva informació: Jo l'he ampliat a 2 GB de RAM i mola més. A més he aconseguit per ebay una bateria una mica més gansa i li trec fins a 8 hores de temps de vida. Usant la bateria que ve de serie i aquesta nova (55€) combinades he estat veient pelis o treballant desde San Francisco a New York i de New York a Barcelona. I encara m'ha sobrat bateria.

Anònim ha dit...

Asus eeepc, Acer Aspire One, Dell Mini 9... quants dubtes. Esperem a la següent fornada de netbooks a veure que treuen de nou....