divendres, 30 de maig del 2008

Wezeer "Pork and Beans", el vídeo viral

La setmana passada el grup americà Weezer estrenava el seu nou single anomenat "Pork and Beans", fins aquí tot normal. La peculiaritat és que l'estrena es va fer a través de YouTube.

En només sis dies, ha rebut més de 4.000.000 (quatre milions) de visites i ha aparegut a gairebé tots els blogs. A més, ja té una entrada a la Wikipèdia anglesa (i una de petita a la francesa).

Quina és la clau d'aquest èxit? Molt simple, presentar-la el dia de l'orgull friki i fer un clip inspirat en els vídeos més famosos de YouTube. Pel que a mi respecte, és un vídeo excel·lent, encara que ja ni recordo com fa la música.

Weezer - Pork and Beans


A veure si amb aquest nou exemple d'èxit les discogràfiques entenen que val més adaptar-se que no pas seguir demonitzant Internet i als internautes.

NOTA: Entre planificar el trasllat i el projecte final, la veritat és que no tinc temps per res. És molt provable que durant les pròximes setmanes baixi un xic la freqüència de publicació.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

temps: 0:21 pot ser que es tracti del programa hello mornig de la cadena de Hello Project i són unes noies de les hello!eggs. Que friki soc de reconeixer aquestes coses ^^

Unknown ha dit...

Crec que el vídeo original al que et refereixes és:

http://es.youtube.com/watch?v=Sochd9Xqlos&feature=related

Del qual se'n va extreure aquest altre:

http://es.youtube.com/watch?v=y8Kyi0WNg40

Tens raó, és del Hello Project.

Unknown ha dit...

jajajajaja! ja deia jo, l'uniforme em sonava. Les mini moni!!! i es tracta, efectivament, del programa que realitzen al matí (el hello morning). Quina frikada!