divendres, 11 d’abril del 2008

El punt friki

Abans de marxar cap a Brussel·les publico un petit post per recomanar un Flickr que m'ha descobert el meu germà. És tracta del d'una tal Cakeyvoice, concretament l'àlbum Knitted Minions.


Una escena de Shaun of the dead

Pel que sembla, l'autora és una virtuosa del punt de creu i es dedica a recrear personatges de pel·lícules de culte del terror (un dels meus gèneres preferits després de la ciència-ficció).

Zombies i... ei! és en Tom Savini!

Des de la clàssica Dawn of the Dead (1978) (aquí coneguda com Zombi), amb un putxinel·li increïblement idèntic d'en Tom Savini, passant per Ringu (1998) (la original de The Ring (2002)), Day of the dead (1985), Halloween (1978) o la genial Shaun of the dead (2004) (aquí nefastament titulada "Zombis Party").

Una de les últimes obres és un Hellboy que, juntament amb en Shaun, és un dels models més detallats.

En Hellboy

Pel que sembla l'autora té una botiga virtual, però no us feu il·lusions, perquè només hi ven les postals de les seves obres. Amb la gràcia que em faria un zombi d'aquests!

La Sadako

I és que, a vegades, la combinació d'Internet i procrastinació porta a descobrir autèntiques joies de la poca feina.

NOTA: la setmana que ve publicaré les bases del concurs de micro-relats de ciència-ficció. Per si no podeu esperar a començar a escriure, ja us avanço que, per mi, un micro-relat pot ser des d'una frase, fins a una pàgina. Així que ja veieu que tampoc vull que us compliqueu la vida.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ostres quina pena que no estiguin a la venda, (jo que ara tinc aquell impuls irrefrenable per consumir via internet... xD); aixo em recorda a uns fermalls (he hagut de utilitzar el traductor per no posar "broches")
que vaig trobar a traves de www.visteadecuadamente.com on la autora Ángela Dini fa uns bonics accesoris de feltre de temàtica variada (des de la CC de creative commons fins al digger) que estan molt b.
Bueno apa siau i que vagi b !

Eduard Abelenda i Puigvert ha dit...

Ei com esmolaa! Doncs fa pa' gaire que vaig descobrir una botiga de Bcn on venen ninotets fets amb la mateixa tècnica, que per cert, Ferran, no és punt de creu, sinó ganxet, però no són de fricades. Passeu-hi un dia. Es al born a prop de Santa Maria del Mar al final de tot del carrer rossich, el número 6 i tenen una pàgina web. I el millor ès que si vulguéssiu fan cursos per aprendre'n!