dimarts, 18 de març del 2008

Colonitzar Moodle

Alguna cosa ha canviat a Moodle. Després de tres anys de lluita i dues votacions, una nova llum arriba.

Queda molta guerra per endavant, però aquesta victòria és el punt de no retorn. Ja som al cap damunt del turó i només queda defensar la posició.


Finalment, la Nwiki serà la pròxima wiki oficial de Moodle. Crec que és un bon moment per donar les gràcies a tots els que confieu amb nosaltres i a tota la gent que ha col·laborat amb el DFwiki Labs. Per fi ho hem aconseguit.

6 comentaris:

Ludo ha dit...

Nwiki ja és un fet! I ens en podem felicitar!
Durant aquests 3 anys de brega tant Moodle com nosaltres hem perpetrat molts encerts i errades i d'això n'hem après molt tots plegats.
Equivocar-se és guay perquè et permet aprendre, encara és més guay encertar-la al cap d'avall.

Ara el que ens toca, a part de la feinada que suposarà la normalització del Nwiki dins moodle ( que no es moc de gall d'indi) és la tasca de transmetre el que hem après aquest anys per obrir el camin a aquells que volen caminar el mateix cami de colonització de Moodle... És una tasca que el propi senyor Moodle veu amb bons ulls perque és justa, necessaria i per tant és el nostre deure. Estarèm distrets Ferran!!!

David ha dit...

Es genial que avui dia en una comunitat o tothom pot participar i col·laborar amb les seves idees, sigui la nostra, la petita dfwiki, la que s'ha endut el gat a l'aigua.
Un gran triomf per un petit projecte (al principi dels temps), ple d'humilitat i de grans idees que ens ha suposat tres anys plens de bons moments, que no han estat pocs, i que no seran els últims. I plens de treball que ens han permès aprendre, evolucionar i perfeccionar els nostres coneixements.
Però encara hi continuàrem treballant per aconseguir objectius més grans i per "Colonitzar Moodle".

Unknown ha dit...

Moltes Felicitats per aquesta victòria, a tú i a la resta del DFWIKI labs. Us ho heu currat i us ho mereixeu.

Anònim ha dit...

Felicitats a TOT l'equip :-)

Aka ha dit...

Felicitats per la col·lonització a tot DFwikilabs!

Ara s'hauran de controlar les mutacions de la Nwiki (sempre dirigides, mai aleatòries!) i fer que extengui filopodis més enllà del que ara és el seu domini. Cuideu-la bé i sobre tot que mai li faltin nutrients ^^

Lucila Mallart ha dit...

Ei!! Moltes i moltes felicitats, a tu i a tot l'equip. La feina ben feta al final sempre dóna resultats!