dijous, 13 de setembre del 2007

Els 5 millors "recuts"

Un bloc sense rànquings no val la pena. Per aquest motiu avui obro una nova secció anomenada "N millors", destinada a poder elaborar llistat de l'estil "Top 10 plomes estilogràfiques de tot a cent". La majoria de les llistes de N millors solen ser discutibles, així que potser serveixen també per fomentar la participació dels lectors. A veure si funciona.

Un "recut" consisteix en agafar una pel·lícula real i elaborar un fals tràiler com si fos d'un gènere completament diferent. Per exemple, agafar Gladiator i fer veure que és una bona pel·lícula. La veritat és que els resultats poden arribar a ser impressionants. Per aquest motiu, per comptes de només explicar en que consisteix, prefereixo deixar-vos amb els 5 millors recuts:

5- Taxy Driver (enllaç al tub)


4- The Ring (enllaç al tub)


3- West Site Story (enllaç al tub)


2- El Resplandor (enllaç al tub)


1- Mary Poppins (enllaç al tub)


NOTA: Aquesta és només la meva selecció personal. De ben segur n'hi ha de molt millors que, simplement, no he tingut oportunitat de veure. Els "recuts" els trobo genials, així que si en coneixes algun altre de bo, posa'l als comentaris.

4 comentaris:

Ludo ha dit...

Bestial Ferran, no se si quedarme amb Mary Poppins o El resplandor...
Impressionant!!!

Anònim ha dit...

Doncs mira, jo crec que em quedo amb West Side Story.
Encara que qui hagi vist la peli sabra que el trailer no va gens desencaminat xDDDD

Roi ha dit...

Ja ja ja!!!
són boníssims! no coneixia aquest nou "gènere", investigaré a can YouTube...
merci

Roi

Lucila Mallart ha dit...

Sense paraules. Després de veure el "recut" de "El resplandor" sé que als tràilers ens poden colar qualsevol cosa. De fet, n'hi ha més d'un dels que passen al cine que bé podria ser un "recut"...