divendres, 7 de setembre de 2007

DFwiki Labs, parlant en plata

Per celebrar la inauguració de la pàgina oficial del DFwiki Labs (encara en construcció però ja operativa) poso un parell de vídeos que fa poques setmanes va doblar al castellà el company Ludo al seu bloc. Els dos vídeos són traduccions d'originals anglesos.

Qué es un wiki?El primer vídeo explica molt didàcticament què és un/una wiki (per mi sempre serà "una").Us poso també un enllaç cap al vídeo original. Així com un enllaç a l'article original de'n Ludo.

Qué es el RSS? RSS hablando en plataAquest segon vídeo ens intenta introduir al món de la sindicació dels blocs (allò que si encara no heu fet a La Veu de T hauríeu de fer). De nou poso l'enllaç a l'original i a l'article de'n Ludo.

NOTA: Els quatre vídeos (originals i doblats) es distribueixen sota Cretive Commons així que sou lliures de modificar-lo o d'incrustar-lo al vostre bloc sempre i quan en respecteu l'autoria.

NOTA: demano perdó per haver despublicat sense voler l'article anterior sobre el triangle friki, hem vagi equivocar de botó i no me'n vaig adonar.