dilluns, 13 d’octubre del 2014

Sitges 2014: Gravy

Gravy (2014)


Sinopsi

Els empleats d’un restaurant mexicà estan a punt de donar per acabat el seu torn, però tres caníbals afamats canviaran definitivament els seus plans. Quan Anson, Stef i Mimi entrin al local, ho faran per halar-se les seves víctimes de les maneres més còmiques i extravagants possibles.

Crítica

Realment, no sabria dir què falla a Gravy, però tot i ser una comèdia gore on no deixen de passar gags no va aconseguir arrancar-me un somnriue més que un parell d'escenes. Tota l'estona anaven passant situacions bizzares i poca-soltes, però el resultat final em va deixar completament fred. Bon nivell de producció, actuacions histriòniques i una premissa més o menys interessant, però sense acaba de connectar amb l'espectador.

Possiblement, el problema és que l'humor clown gore fa gràcia durant uns minuts, però no n'aguanta noranta. Amb un inici molt ben portat que captiva, Gravy em va anar perdent segon a segon a mida que veia que les bromes s'anaven repetint i repetint. Bromes que ja m'havien fet poca gràcia en un primer moment.

De tota la pel·lícula, jo salvaria les escenes del cuiner, interpretat per Lothaire Bluteau, que sense cap mena de dubte és le personatge més carismàtic del film. Amb tot, una cinta on es nota que l'equip s'ho va passar genial fent-la, però que falla alhora de transmetre l'entusiasme.

El millor: totes les escenes on surt el cuiner, llàstima que surti tant poc.

El pitjor: el resultat final no és tant divertit com pretén.