dijous, 5 de desembre del 2013

Sitges 2013: Miss Zombie

Última pel·lícula de la marató nous zombies. Quin ritme que duc aquest any, a veure si ara per vacances acabo de publicar el que falta.

Miss Zombie (2013)


Sinopsi

Un gran paquet arriba a casa de la família Teramoto. En el seu interior troben a Sara, una dona d'ulls vidriosos, amb el cos cobert de ferides. Amb ella hi ha una nota en què es llegeix "no alimentar amb carn" i una pistola... La família acull la jove zombi com a criada. La condició de no morta d'aquesta la farà víctima de constants humiliacions i abusos.

Crítica

Aquesta peli és insuportable i avorrida fins a l'extrem. De fet no mereix ni el temps que invertiré en la crítica. Miss Zombie parteix d'una base que no és especialment original, una família acaba amb un criat zombie i aquest afectarà a les relacions entre ells. A qualsevol versat en el gènere zombi aquest argument li recordarà Fido (2006), però no us enganyeu, Miss Zombie pretén ser un drama.

Als deu minuts ja saps tot el que passarà, absolutament tot. El problema és que, malgrat que això sol ser la norma en les pelis de zombies, en aquest cas el seu director, Hiroyuki Tanaka, creus que serà sorprenent i intenta fer que sembli original. Les seqüències son lentes i sense matisos que els justifiquin, les actuacions són extremadament contingudes i la banda sonora no destaca.

En resum, molta pretensió per una cinta buida on ni la part formal es salva.

El millor: alguna escena és relativament interessant. Però ben poques.

El pitjor: no atrapa ni per un moment però, en canvi, es pensa que si.