dijous, 21 d’abril del 2011

Espelmes d'església virtuals

Si bé existeix un relatiu debat sobre si els formats digitals substituiran als físics, mai m'havia trobat amb res semblant al que vaig veure a la catedral de Santiago de Compostela.

Fins ara, el màxim nivell de tecnologia que havia vist en les pregàries era l'ús de màquines que, en inserir una moneda, encenien bombetes en espelmes de plàstic. Si això ja em semblava ridícul, imagineu-vos com em va quedar la cara en veure això...

Enviar "mivela pilar03" al XXX per encendre una espelma virtual

No sé què deuen pensar els creients. En tot cas m'he passat per la web de l'empresa mivela.com per veure com funciona la cosa. La web és senzillament brutal. Si no fos perquè realment he vist un trasto d'aquests, pensaria que és un hoax amb totes les de la llei.

L'apartat de notícies de la web és indescriptible. Allà hi trobem notícies tant impactants com aquesta:

Durante toda la Semana Santa, desde el Domingo de Ramos hasta el Domingo de Resurrección, por cada vela encendida cada usuario registrado recibirá en su stock otra gratis.

La oferta es válida para aquellos usuarios registrados en www.mivela.com entre las 00:00 horas del día domingo 17 de Abril de 2011 y las 23:59 horas del domingo 24 de Abril de 2011 (hora central europea). Las velas de regalo correspondientes se sumarán al stock del usuario durante la semana siguiente.
Possiblement la millor aplicació de polítiques CRM que he vist mai. La frase introductòria també és genial "Enciende una vela desde cualquier lugar, como quieras... y a la devoción que prefieras".

I com tota empresa 2.0 que s'aprecii, té vídeo promocional a internet. No sé perquè, però m'esperava que acabés amb el logotipus del College Humor.

Vídeo promocional mivela.com (1:05)


Llàstima que la secció d'estadístiques no mostri realment estadístiques d'ús sinó que només sigui un rànquing d'esglésies, perquè m'agradaria saber quants feligresos ho fan servir. En tot cas, sí que hi ha una interessant secció per mostrar un lampadari aleatori.

Obviament pots enregistrar-te a la pàgina per aconseguir més funcionalitats com ara:
Els serveis especials per a usuaris enregistrats

Sense paraules. M'encanta el "seràs el primero en enterarte de las nuevas devociones disponibles" i veig molt lleig el "disfrutarás de mejores precios". Sense cap mena de dubte, preus sense competència per aconseguir el favor diví.

OMG, mai més ben dit.

1 comentari:

Aka ha dit...

WTF en tota regla sí senyor!!! Jo també em pensava que era un broma... i si, m'agradaria saber què en pensa el públic a qui està dirigit ^^'