dijous, 9 d’abril del 2009

Sinde, estàs nominada

Nota: abans de començar l'article, crec que és just explicar el perquè no vaig publicar res la setmana passada...

No és normal que parli de política en aquest bloc, de fet és un tema que tinc vetat, però és que quan ens toquen els protocols ens hem d'ajudar entre tots.

Fa pocs dies, el President Zapatero va nombrar a l'Ángelez Gonzáles Sinde com a nova ministra de cultura. Per aquells que no la coneguin, Sinde (com ja es coneguda per Internet) és una joia de dona que va ser presidenta de la AACCE i que sempre que obra la boca deixar anar perles com "¿Para qué necesitamos ADSL a no sé cuántos Gigas?".

Lògicament, les reaccions no s'han fet esperar. En poques hores tota la blocosfera n'anava plena, s'ha creat un grup a Facebook, a Twitter és un dels temes més populars i els mitjans tradicionals també han dit la seva.

La futura ministra en qüestió

Des d'aquí només puc recordar a la ministra que España està a la cua tecnològica d'Europa, que tenim un dels ADSL més cars i lents i que, per l'amor de déu, les descàrregues de cinema espanyol només represeten un 1% del tràfic de les p2p. Si volem ser mínimanent competitius, el que hauríem de fer és promocionar les noves tecnologies i fomentar la cultura, no intentar constantment insultar als internautes i recuadar diners.

Molta més informació: