dimarts, 18 de desembre del 2007

Col·lecció Silueta d'icones d'RSS vol.1

Fa uns dies pensava en tot allò que anomenen víric a Internet: campanyes publicitàries virals, memes, vídeos virals... Sempre m'ha fet gràcia com la Xarxa de xarxes magnifica qualsevol trivialitat. Tot aprofitant les dates nadalenques, he decidit iniciar una proposta viral i, de pas, publicar un petit regal altruista per a la comunitat blocaire.

Un dels tràfics més important a Internet és el d'imatges. Si hom publica una imatge interessant és molt possible que algun dia se la trobi en algun bloc o presentació (també conegut com powerpoint). Qualsevol blocaire que personalitzi un mínim la seva bitàcola s'haurà vist amb l'obligació de busca, o bé de crear, les imatges que vol fer servir. Un dels exemples més típic és la icona de sindicació RSS. Aquest mateix bloc te un gran engranatge taronja fet a mida just al final del calaix de sastre.

Per aquest motiu he decidit publicar una petita col·lecció d'icones de sindicació RSS, de collita pròpia, que poden ser usades en qualsevol bloc lliurement.

Col·lecció Silueta vol.1

Silueta 01

Una silueta sòbria i elegant obre la col·lecció. D'us més o menys genèric.Silueta 02

Aquesta silueta imita la clàssica forma femenina que penja de molts camions i que, amb el temps, ha passat a ser una icona més de la cultura pop.Silueta 03

Masclismes a part, crec que aquesta icona és el reclam ideal per als nous subscriptors.Silueta 04

Existeixen molts blocs dedicats al cinema. Crec que aquesta Maria els hi anirà molt bé.Silueta 05

L'anterior silueta pot semblar una mica confosa, sobretot a les versions més petites, així que he decidit fer-ne una de mes simple amb el mateix model.Propers volums

En publicaré més d'aquí poc. Tot i això, si algú vol una silueta concreta, que no dubti a comentar-m'ho. Qualsevol suggeriment serà benvingut.

Sobre les imatges

Totes les imatges són gratuïtes i es poden fer servir sense demanar-me permís. Això si, si m'informeu d'on la pengeu (encara que sigui enviant-me un mail a laveudet@gmail.com), m'ajudareu a mantenir un comput de com va la proposta (per allò de poder "fardar" després).

A més, també us ho agrairé si m'envieu un mail quan en veieu alguna en una altre lloc. Sobretot si són llocs que no siguin en català. Això m'ajudarà a veure com va la cosa.

Si algú necessita les imatges amb algun altre format (jpg, gif...), les vol totes en un zip comprimides o bé les vol en format vectorial (svg) que no dubti a demanar-me-les.

NOTA: la icona original d'RSS es pot descarregar lliurement des d'aquí.

2 comentaris:

Sybaria ha dit...

M'agradat molt l'idea.
Sobre tot la silueta dedicada al cinema amb la imatge del robot de Maria.
Encara que a mi m'agradaria més un RSS amb un gat =^_^=

Estic una mica perduda però és que tinc a prop els exàmens.
Molt bon any!!

Unknown ha dit...

Queda apuntat. Al pròxim volum ja posaré algun gatet.