divendres, 23 de novembre del 2007

William Shatner o "ell pot"

Normalment intento limitar el nombre d'articles basats en vídeos perquè no vull que La Veu de T es converteixi en un vídeobloc. Però si tenim en compte que és divendres, que l'últim article va ser tècnic i que fa gairebé un més que no poso un tub, tampoc passarà res.

En William Shatner és un actor de l'antiga fàbrica de somnis anomenada Hollywood. Actualment el podem veure a sèries com Boston Legal, on interpreta a un advocat. Tot i això, la majoria de la gent el coneixerà per ser el mític capità Kirk de la sèrie Stat Trek.

Durant la celebració de la Science Fiction Film Awards de l'any 1978, en William Shatner va fer una peculiar interpretació de la cançó Rocket Man de l'Elton John. Us deixo amb en William Shatner.

William Shatner's Rocket Man



L'actuació va passar a la història de la televisió i ha sigut parodiada a molts llocs (per desgràcia tots ells amb copyright, o sigui amb poca durada al youtube).

Stewie's Rocket Man (Family Guy)


Però crec que una de les millors parodies és la que el propi Shatner va fer durant la gala d'Star Wars (si, i no m'he confós de nom). I és que no hi ha res millor que riure's d'un mateix.

Shatner Singing to Lucas


Com diria el senyor Spock, que tingueu una vida llarga i pròspera (i fins al pròxim article).