divendres, 3 d’agost del 2007

La llar d'infants lliure

Crec que és un bon moment per obrir una nova secció. Per bé que no vull convertir La Veu de T en un fotobloc, haig de reconèixer que sóc força addicte a les fotografies fetes amb el mòvil. Amb el temps, el petit objectiu del mòvil s'ha acabat convertint en un autèntic ull de T.

Caminant per Girona m'he trobat amb una llar d'infants anomenada "El Bolet". De bones a primeres sembla un parvulari com qualsevol altre, amb els seus dibuixos infantils i les lletres acolorides.

La llar d'infants "El Bolet"

Tot i això, en apropar-me me n'he adonat que els dibuixos impresos a l'aparador contenen una sorpresa.

L'aparador de la llar d'infants "El Bolet"

Enmig dels personatges d'Ice Age s'ha ficat un simpàtic animaló que ben poc te a veure amb el cinema. Per si encara no ha quedat clar, poso una fotografia del detall.

Detall de l'aparador de la llar d'infants "El Bolet"

Una de les versions alternatives més conegudes (de la pàgina de CrystalXP) i estarrufades de'n Tux s'ha ficat fins a una llar d'infants. Potser és un pas una mica prematur per acostar el programari lliure a l'educació, però per intentar-ho que no quedi. El camins de la GPL són inescrutables.

NOTA: adjunto també un llarg article sobre la història del simpàtic pingüí.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Salutacions Ferran!
Veig que ets una mica observador.
No pensaba que ningú trobés el detallet i molt menys o fes públic.
De part d'un simple afeccionat al programa lliure. Adeu!
www.llarelbolet.com

Unknown ha dit...

No et pensis, no és l'únic lloc on ho he vist. Mai dubtis dels frikis, som molts i estem ocults entre la població ;-P. Podríem ser el teu cosí, el teu germà, o el teu pare.